PAVLOVA MED HINDBÆR OG SALTLAKRIDS
Klassiske marengs med Svenskävlar!
EMMA BRINK RASK
INGREDIENSER
MARENGS 100 gram æggehvide (cirka 3 stk.)
220 gram glasursukker (3,5 dl)
1 tsk presset citron
HINDBÆRSAUCE
125 gram hindbær
20 gram flormelis (2 spsk)
TOPPING
2 dl piskefløde
Haupt Lakrits Svenskjävlar
220 gram glasursukker (3,5 dl)
1 tsk presset citron
HINDBÆRSAUCE
125 gram hindbær
20 gram flormelis (2 spsk)
TOPPING
2 dl piskefløde
Haupt Lakrits Svenskjävlar
TILLAGNING
1. Indstil ovnen til 130 grader blæser (150 grader normalt).
2. Hæld alle ingredienserne til marengsen i en metalskål og varm over et vandbad.
3. Omrør konstant og når det når 50-60 grader, skal du tage marengsen væk fra varmen og piske det ved en mellem hastighed, indtil marengsen er kølet ned.
4. Rør eller tryk 6-8 marengsreder ud på et stykke bagepapir på en bageplade. Lav et hul i dem med en ske.
5. Put dem i ovnen og bag i 5 minutter og reducer derefter temperaturen til 80 grader blæser (100 grader i en almindelig ovn) og bag i yderligere 45 minutter.
6. Fjern derpå bakken og lad marengsen køle helt ned. Du kan gøre dette et par dage før servering.
7. Bland og si hindbærrene og bland dem med strøsukkeret.
8. Pisk fløden let og fyld marengsen og dryp hindbærsauce over den.
9. Skær lakridsen i stykker og drys over hver enkelt bagværk.
2. Hæld alle ingredienserne til marengsen i en metalskål og varm over et vandbad.
3. Omrør konstant og når det når 50-60 grader, skal du tage marengsen væk fra varmen og piske det ved en mellem hastighed, indtil marengsen er kølet ned.
4. Rør eller tryk 6-8 marengsreder ud på et stykke bagepapir på en bageplade. Lav et hul i dem med en ske.
5. Put dem i ovnen og bag i 5 minutter og reducer derefter temperaturen til 80 grader blæser (100 grader i en almindelig ovn) og bag i yderligere 45 minutter.
6. Fjern derpå bakken og lad marengsen køle helt ned. Du kan gøre dette et par dage før servering.
7. Bland og si hindbærrene og bland dem med strøsukkeret.
8. Pisk fløden let og fyld marengsen og dryp hindbærsauce over den.
9. Skær lakridsen i stykker og drys over hver enkelt bagværk.