COOKIES & CREAM MOUSSE MED SALTLAKRIDS

Sød og saltet i perfekt harmoni (4 portioner)



SIMONA MUNTEAN

"En tørkage behøver aldrig at se kedelig ud" - det er hendes bagefilosofi. På bloggen Cookies and Sweets præsenterer hun lækkert bagværk, enkelt dekoreret på smukke billeder. Vi spiser jo mest med øjnene. Hun arbejder i øjeblikket på sin første bagebog - Simonas Söta

Blogg  cookiesandsweetsbysimona  simonamuntean_



INGREDIENSER

MOUSSE
15 stk Oreo cookies knækket i mindre stykker
5 dl piskefløde
2 teskefulde vanillesukker
1 dl flormelis

PYNT

4-6 Oreo cookies, groft knust


Haupt Lakrits Svenskjävlar

FORBEREDELSE

1. Læg Oreo-småkagerne i en skål og hæld piskefløden over dem.
2. Læg film over skålen og sæt den på køl natten over eller mindst i 6 timer.
3. Pisk blandingen til den er luftig. Tilsæt vanille og flormelis. Pisk jævnt.
4. Skær lakridsen i stykker.
5. Fordel 2/3 af de knuste Oreo-småkager i fire glaskrukker eller -skåle.
6. Læg skiftevis mousse og lakrids i glassene.
7. Opbevar i køleskabet frem til servering.
8. Holder i op til 3-4 dage.






COOKIES & CREAM MOUSSE MED SALTLAKRIDS

Sød og saltet i perfekt harmoni

Svenskjävlar!
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen

Populärt

Svenskjävlar!
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Svenskjävlar! xxl
SALG
Midlertidigt udgået
140kr 320kr
Pastille Calabria
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Salmiakpulver
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Log ind