SALTLAKRIDSIS

Opskrift på hjemmelavet lakridsis med verdens salteste lakrids (4 portioner)


YVONNE LANDIN

Yvonne driver bloggen Baka lite og laver opskrifter med udgangspunktet ”simpelt & godt”, hvor tanken er at inspirere til mere hjemmebag og flere hyggelige stunder sammen. Forhåbentlig får du lyst til at bage lidt!

Blogg   bakalite.se    bakalite.se  



INGREDIENSER

2½ dl piskefløde
1 dl sødet kondenseret mælk

4-5 stk Svenskjävlar!
Valgfri topping:
2 stk Svenskjävlar!

FORBEREDELSE

1. Pisk fløden luftig.
2. Tilsæt mælken og pisk glat.
3. Hak lakridsen groft og skru ned. Rør godt rundt, så salmiak giver smag til al isen.
4. Fordel isen i fire portionsglas, glas eller lignende og stil den i fryseren i mindst 1 time.
5. Tag ud et par minutter før servering og drys eventuelt lidt ekstra lakrids over.



Salt lakritsglass med svenskjävlar!

SALTLAKRIDSIS

Opskrift på hjemmelavet lakridsis med verdens salteste lakrids

PRODUKTER I RECEPTET

Svenskjävlar!
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen

Populärt

Svenskjävlar!
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Svenskjävlar! xxl
SALG
Midlertidigt udgået
140kr 320kr
Pastille Calabria
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Salmiakpulver
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Log ind