CHOKOLADE- OG LAKRIDSFUDGE
Fudge med stærk lakridssmag (ca. 40 stk.)
FREDRIK NYLÉN
INGREDIENSER
3 dl piskefløde
3 dl strøsukker
1 dl muscovadosirup
50 g smør
100 g 70% chokolade
2 spsk. lakridspulver fra Calabrien
Eventuelt lakridsgranulat fra Calabrien
3 dl strøsukker
1 dl muscovadosirup
50 g smør
100 g 70% chokolade
2 spsk. lakridspulver fra Calabrien
Eventuelt lakridsgranulat fra Calabrien
FORBEREDELSE
1. Bland fløde, sukker og muscovadosirup i en tykbundet gryde. Lad det koge indtil temperaturen når 120 grader. Det tager ca. 25-30 minutter.
2. Rør smørret i, og lad det koge i yderligere 2 minutter.
3. Hak chokoladen. Tag gryden af varmen, og rør chokolade og lakridspulver i. Rør i blandingen til det hele er godt mixet sammen.
4. Beklæd en form på ca. 20x30 cm med bagepapir. Hæld fudgen i formen, og lad den køle helt af.
5. Skær lakridsfudgen i mundrette stykker, og hvis du har lyst til det, så rul dem også i lidt lakridsgranulat for et ekstra skud lakridssmag!
2. Rør smørret i, og lad det koge i yderligere 2 minutter.
3. Hak chokoladen. Tag gryden af varmen, og rør chokolade og lakridspulver i. Rør i blandingen til det hele er godt mixet sammen.
4. Beklæd en form på ca. 20x30 cm med bagepapir. Hæld fudgen i formen, og lad den køle helt af.
5. Skær lakridsfudgen i mundrette stykker, og hvis du har lyst til det, så rul dem også i lidt lakridsgranulat for et ekstra skud lakridssmag!