PANNA COTTAA MED HINDBÆR OG LAKRIDS
traditionel italiensk dessert med lakrids (opskrift til 4 personer)
Allas fredriksfika fredriksfika
FREDRIK NYLÉN
Fredrik Nylén blev nummer to i Hela Sverige Bakar i 2013. er en selverklæret bagenørd, som dels blogger på Allas, og som også har skrevet flere bøger om baking.
Allas fredriksfika fredriksfika
INGREDIENSER
HINDBÆR PANNA COTTA
2 dl fløde
2 dl friske eller frosne hindbær
2 spsk strøsukker
1 blad gelatine
PANNA COTTA MED LAKRIDS
2 dl fløde
2 spsk saltet asiatisk lakridspulver
2 spsk strøsukker
1 gelatineblad
2 dl fløde
2 dl friske eller frosne hindbær
2 spsk strøsukker
1 blad gelatine
PANNA COTTA MED LAKRIDS
2 dl fløde
2 spsk saltet asiatisk lakridspulver
2 spsk strøsukker
1 gelatineblad
FORBEREDELSE
Panna cottaen med hindbær sammensættes af halvdelen af opskriften over to omgange for at danne de forskellige lag. Ønsker man at spare tid, er det også muligt kun at lave to lag.
HINDBÆR PANNA COTTA
1. Læg gelatinebladene i koldt vand i fem minutter.
2. Varm fløde, hindbær og sukker op i en gryde, og fjern blandingen fra varmen efter den første boble opstår. Si herefter væsken for at slippe af med alle kernerne.
3. Klem vandet ud af husblassen, og rør det ud i den varme flødeblanding, indtil det er helt opløst. Hæld det i et glas, og sæt det i køleskabet i ca. 30 minutter, til det er stivnet en smule.
PANNA COTTA MED LAKRIDS
1. Læg et gelatineblad i koldt vand i 5 minutter.
2. Bland fløde, lakridspulver og sukker i en gryde, varm det op, og tag det af pladen efter den første boble opstår. Opløs gelatinebladet i blandingen.
3. Fyld isen med lakrids-panna cotta, og lad den stivne helt i køleskabet. Servér med hindbær, små marengs og krydderurter.
HINDBÆR PANNA COTTA
1. Læg gelatinebladene i koldt vand i fem minutter.
2. Varm fløde, hindbær og sukker op i en gryde, og fjern blandingen fra varmen efter den første boble opstår. Si herefter væsken for at slippe af med alle kernerne.
3. Klem vandet ud af husblassen, og rør det ud i den varme flødeblanding, indtil det er helt opløst. Hæld det i et glas, og sæt det i køleskabet i ca. 30 minutter, til det er stivnet en smule.
PANNA COTTA MED LAKRIDS
1. Læg et gelatineblad i koldt vand i 5 minutter.
2. Bland fløde, lakridspulver og sukker i en gryde, varm det op, og tag det af pladen efter den første boble opstår. Opløs gelatinebladet i blandingen.
3. Fyld isen med lakrids-panna cotta, og lad den stivne helt i køleskabet. Servér med hindbær, små marengs og krydderurter.
panna cottaa med hindbær og lakrids opskrift til 4 personer traditionel italiensk dessert med lakrids Dessert Fredrik Nylén HINDBÆR PANNA COTTA
2 dl fløde
2 dl friske eller frosne hindbær
2 spsk strøsukker
1 blad gelatine PANNA COTTA MED LAKRIDS
2 dl fløde
2 spsk saltet asiatisk lakridspulver
2 spsk strøsukker
1 gelatineblad Panna cottaen med hindbær sammensættes af halvdelen af opskriften over to omgange for at danne de forskellige lag. Ønsker man at spare tid, er det også muligt kun at lave to lag. HINDBÆR PANNA COTTA
1. Læg gelatinebladene i koldt vand i fem minutter.
2. Varm fløde, hindbær og sukker op i en gryde, og fjern blandingen fra varmen efter den første boble opstår. Si herefter væsken for at slippe af med alle kernerne.
3. Klem vandet ud af husblassen, og rør det ud i den varme flødeblanding, indtil det er helt opløst. Hæld det i et glas, og sæt det i køleskabet i ca. 30 minutter, til det er stivnet en smule. PANNA COTTA MED LAKRIDS
1. Læg et gelatineblad i koldt vand i 5 minutter.
2. Bland fløde, lakridspulver og sukker i en gryde, varm det op, og tag det af pladen efter den første boble opstår. Opløs gelatinebladet i blandingen.
3. Fyld isen med lakrids-panna cotta, og lad den stivne helt i køleskabet. Servér med hindbær, små marengs og krydderurter.
2 dl fløde
2 dl friske eller frosne hindbær
2 spsk strøsukker
1 blad gelatine PANNA COTTA MED LAKRIDS
2 dl fløde
2 spsk saltet asiatisk lakridspulver
2 spsk strøsukker
1 gelatineblad Panna cottaen med hindbær sammensættes af halvdelen af opskriften over to omgange for at danne de forskellige lag. Ønsker man at spare tid, er det også muligt kun at lave to lag. HINDBÆR PANNA COTTA
1. Læg gelatinebladene i koldt vand i fem minutter.
2. Varm fløde, hindbær og sukker op i en gryde, og fjern blandingen fra varmen efter den første boble opstår. Si herefter væsken for at slippe af med alle kernerne.
3. Klem vandet ud af husblassen, og rør det ud i den varme flødeblanding, indtil det er helt opløst. Hæld det i et glas, og sæt det i køleskabet i ca. 30 minutter, til det er stivnet en smule. PANNA COTTA MED LAKRIDS
1. Læg et gelatineblad i koldt vand i 5 minutter.
2. Bland fløde, lakridspulver og sukker i en gryde, varm det op, og tag det af pladen efter den første boble opstår. Opløs gelatinebladet i blandingen.
3. Fyld isen med lakrids-panna cotta, og lad den stivne helt i køleskabet. Servér med hindbær, små marengs og krydderurter.